Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Victor Westhoff lezing 29 mei 2019 - Stratiotes

Victor Westhoff lezing 29 mei 2019

Victor Westhoff lezing 29 mei 2019

Op 29 mei 2019 zal de 21ste Victor Westhoff lezing worden verzorgd, zoals ieder jaar in de Aula van de Radboud Universiteit in Nijmegen. De lezing wordt verzorgd door Prinses Irene en handelt over de houding van de mens tegenover de natuur. Aansluitend wordt een co-referaat gegeven door professor Noelle Aarts, die onlangs is benoemd tot bijzonder hoogleraar in Nijmegen. Ter afronding van het programma wordt wederom de Zilveren Parnassia uitgereikt aan een twintiger die zich aantoonbaar inzet voor het behoud van natuur en landschap in ons land. Dit jaar gaat de fraaie onderscheiding naar Sina Bohm, PhD in Wageningen. De toegang tot de Victor Westhoff lezing is gratis, maar met dient zich wel van te voren aan te melden. Opgave kan via het aanmeldingsformulier op www.ru.nl/Westhofflezing of door een e-mail te sturen naar secrwesthoff@science.ru.nl.