Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Lustrum PKN 7 maart 2020 - Stratiotes

Lustrum PKN 7 maart 2020

Lustrum PKN 7 maart 2020

Beste leden van de PKN,

Graag nodigen wij u van harte uit voor de viering van het zesde lustrum van de Plantensociologische Kring Nederland. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 7 maart 2020, waarschijnlijk weer in Nijmegen.

Het thema van deze dag zal zijn “Plantengemeenschappen in beweging”. Naast een aantal interessante voordrachten over dit onderwerp is ook deze keer tijd gereserveerd om gezellig bij te praten. Een andere traditie die we ook dit keer gestand willen doen, is het benoemen van een van onze leden tot erelid van de PKN.

Er zal ook beperkt ruimte zijn voor enkele korte flitspresentaties. Indien u een flitspresentatie zou willen geven, neem dan contact door te mailen naar info apenstaartje stratiotes punt net.

Opgave is nu nog niet mogelijk; alle leden zullen een e-mail ontvangen met het programma en een link voor opgave.

Hartelijke groeten en tot 7 maart!

De lustrumcommissie,

Marcel Horsthuis

Leonie Tijsma

John Janssen

Max Simmelink