Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Suggesties voor excursieprogramma 2020 welkom - Stratiotes

Suggesties voor excursieprogramma 2020 welkom

Suggesties voor excursieprogramma 2020 welkom

Namens het PKN-bestuur zijn John Janssen, Leonie Tijsma, Joop Schaminée, Marcel Horsthuis en Max Simmelink bezig het nieuwe excursieprogramma samen te stellen. Max zal dit proces coördineren. Alle leden zijn van harte welkom om een voorstel te doen voor het leiden van een excursie, of eventueel een suggestie te geven voor een thema of gebied. De deadline hiervoor is 15 januari. U kunt de aankondiging mailen naar info apenstaartje stratiotes punt net. Hiervoor ontvangen wij graag de volgende gegevens:

– datum (graag ook een 2e keus datum om te voorkomen dat er meerdere excursies tegelijk plaatsvinden);

– excursieleiders;

– naam van het gebied en de provincie waarin dit ligt;

– eventueel een maximumaantal deelnemers (indien je wil afwijken van het standaard maximum van 16 tot 18 deelnemers);

– een beknopte aankondigingstekst (graag aandacht voor vegetatietypen en/of landschapsecologie; wees voorzichtig met het noemen van zeldzame soorten, mede omdat het bij de PKN niet (alleen) zou moeten draaien om het ‘soortenjagen’.