PKN-excursies en Corona

PKN-excursies en Corona

Per 26 juni is er geen beperking meer op het aantal mensen dat samen naar buiten mag. Het bestuur heeft besloten dat alle excursies vanaf 1 juli door kunnen gaan.

De excursieleider bepaalt hoeveel mensen er mee mogen op zijn/haar excursie. Daarbij adviseert het bestuur om maximaal 15 personen toe te laten (het maximum aantal geplaatste personen dit jaar). Daarnaast staat het bestuur er ook volledig achter als de excursieleider slechts met een kleine groep op stap wil, of toch besluit te annuleren. Het is fijn als een excursieleider het tijdig aangeeft als niet iedereen op de deelnemerslijst mee mag.

Het is nog steeds nodig om 1,5 m afstand te houden van elkaar.

Namens het bestuur een fijne zomer en veel plezier op de excursies!

(Foto: Piet van den Munckhof)