Vacature bestuurslid PKN, bij voorkeur nieuw in het vak

Vacature bestuurslid PKN, bij voorkeur nieuw in het vak

Voor het bestuur van de PKN zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid. De belangrijkste taak van het nieuwe lid wordt het bijhouden van de ledenadministratie. Dit betreft het toevoegen van nieuwe leden, het wijzigen van adresgegevens, het bijhouden van de maillijst voor de nieuwsmail en het verwijderen van leden die opzeggen. (Het is in principe exclusief overige taken van het secretariaat die Max Simmelink kan blijven doen en exclusief het penningmeesterschap, dat blijft Gertie Arts doen.) De PKN heeft 525 leden, 65 abonnees van Stratiotes en 76 abonnees van de nieuwsmail. Het bijhouden van wijzigingen hierin kost per week ca. 5-60 minuten tijd, gemiddeld grof geschat zo’n 20 minuten.

Daarnaast vragen we van een bestuurslid om deel te nemen aan de bestuursvergaderingen (ca. 3-5 per jaar op doordeweekse avonden, waarvan ruim de helft in het midden van het land en de overige via Teams).

We zouden in het bijzonder graag iemand in het bestuur willen die recent is afgestudeerd of nog met een opleiding bezig is. We hebben als PKN namelijk ook een rol in het opleiden van nieuwe vakgenoten, daarbij is het fijn als iemand uit de doelgroep kan meedenken. Maar ook van leden die al lang in het vakgebied actief zijn ontvangen we graag bericht als ze interesse hebben in deze vacature.

Meer informatie kan worden opgevraagd via het contactformulier.