Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Find Evenementen

september 2019

Niels Eimers - Noordzijde van de Waal bij Nijmegen tussen steenfabriek Wienerberger en steenfabriek De Zandberg. Aandacht voor verschillen en overeenkomsten in soortsamenstellingen tussen de dynamische en zandige rivierstrandjes en de geïsoleerde, niet-dynamische en vaak slikkige oevers van de waterlichamen vlakbij de Waal. Hopelijk ook vindplekken van Tandzuring (Rumex stenophyllus).

Read More

Kim Lotterman - De Loonse en Drunense duinen herbergen één van Europa’s grootste woestijnen, maar zijn alles behalve leeg. Op deze excursie zullen we kijken naar de fantastische geomorfologie van het gebied en de verschillende vegetaties die daarbij horen. Naast de geomorfologie, hebben we speciale aandacht voor de korstmosrijke vegetatie en hun beheer.

Read More

oktober 2019

Max Simmelink, P. Slingerland & Emma van den Dool - Elzen- en Berkenbroekbos, habitattype Hoogveenbossen, aandacht voor diverse veenmossoorten, moeras- en broekbospaddenstoelen en de resultaten van een vegetatiekartering en PQ's. Misschien wordt dit een vaarexcursie. Het terrein is lokaal moeilijk begaanbaar.

Read More
+ Exporteer Evenementen