Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1440 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1440 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1440 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1440 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1440 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1440 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1440 Warning: Undefined array key "slug" in /customers/d/3/d/stratiotes.net/httpd.www/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 1440 PKN veldcursus - Stratiotes

[google_map_easy id=”4″]
De locaties hierboven weergegeven op de kaart zijn niet exact. De exacte locaties worden later gedeeld.

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

PKN veldcursus

15 september, 2022 - 16 september, 2022
Euro600

PKN veldcursus vegetatiekunde 15/16 september 2022

De afgelopen twee jaar is hij niet door gegaan, maar voor 2022 staat de tweedaagse veldcursus vegetatiekunde weer op het programma. Deze cursus voor beginnende vegetatie-onderzoekers wordt gegeven op 15 en 16 september, en bevat een overnachting te Otterlo. Het programma start in Wageningen en begint met een inleidend college. Vervolgens wordt in de uiterwaarden geleerd om locaties uit te kiezen en vegetatieopnamen te maken. De tweede dag wordt besteed aan het leren van vegetatiekarteringen in het stuifzandgebied de Zanding, waarbij ook veel aandacht zal uitgaan naar de aanwezige korstmossen. Tijdens de cursus zijn er allerlei mogelijkheden om vragen te stellen, te discussiƫren en te oefenen.

De cursus staat open voor iedereen en is met name geschikt voor mensen die nog niet zo veel ervaring hebben binnen het werkveld van vegetatie-onderzoek en natuurbeheer. De kosten bedragen 600 euro, waarbij studenten 50% korting krijgen. Als je interesse hebt kun je je nu aanmelden door een mailtje te sturen aan john.janssen@wur.nl. Wacht niet te lang, want de ervaring leert dat het snel vol zit!

Details

Start: 15 september, 2022
End: 16 september, 2022
Cost: Euro600

Organisator

Organizer Name: John Janssen