Biodiversity of terrestrial ecosystems on the Dutch Caribbean islands

Biodiversity of terrestrial ecosystems on the Dutch Caribbean islands

Op vrijdag 24 mei vindt in Wageningen een lezingenmiddag plaats over de terrestrische biodiversiteit van Caribisch Nederland, met daarbij lezingen over de vegetatie. Voor wie geïnteresseerd is in onze tropische gebieden, meldt je aan bij john.janssen@wur.nl. De lezingen zijn in het Engels. Het programma is bijgevoegd.

On Friday May 24th a variety of lectures about the biodiversity of terrestrial ecosystems on the Dutch Caribbean islands. The lecturs range from vegetation development via terrestrial mollusc fauna via land use changes to Bridled Quail-dove to iguanas’s. Click here for the full program.

For attendance life or online, please register yourself by sending an e-mail to: john.janssen@wur.nl.