Plantensociologische Kring Nederland
Stratiotes
6-daagse excursie naar Serra de Estrela

De Serra da Estrela in Portugal is een gebied met grote biodiversiteit waar tientallen vegetatieklassen zijn vertegenwoordigd. Jan Jansen komt al vele jaren in het gebied. Hij heeft in 2002 een uitgebreide gids over dit gebied samengesteld. In 1993 organiseerde hij al eens een officieuze PKN-excursie en de laatste jaren in samenwerking met Eelco Schaap enkele geobotanische convivia op het ecologische landgoed van Eelco en Karin Sligting: Domínio Vale do Mondego.

Het lijkt Jan leuk om een excursie naar dit gebied te organiseren voor liefhebbers van flora en vegetatie. Bij dezen meer informatie over het gebied en het (mogelijke) programma toe (link).

 

- Datum:

Donderdag 8 juni – donderdag 15 juni 2017

- Aantal deelnemers:
minimaal 8 en maximaal 12-14 personen
- Kosten:
Kosten op basis van op basis van een gedeelde 2-persoonskamer, volpension en excursies: ca. 600 euro. De prijs geldt ook voor alleengebruik in een goed ingerichte ruime tent, met vaste vloer, en opgemaakt bed. 1-persoons toeslag voor een kamer is € 100

 

Als er voldoende belangstelling is gaat Jan bezig met voorbereiding en organisatie van de excursie. Mensen die belangstelling hebben kunnen dit aan Jan laten weten: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Deze excursie wordt door Jan Jansen georganiseerd, buiten het reguliere excursieprogramma van de Plantensociologische Kring Nederland om.